Algemeen
Welkom

Welkom

Welkom bij bedrijf in Spanje, de website voor ondernemers die in Spanje een bedrijf of praktijk willen opzetten, of reeds als ondernemer werkzaam zijn in Spanje.

Dit is een website voor alle managers en ondernemers met een bedrijf of praktijk in Spanje of ondernemers die van plan zijn om een bedrijf in Spanje te gaan starten.

Ook Nederlandse en Belgische bedrijven die zaken willen doen in Spanje kunnen veel voordeel van deze website hebben.

Ondernemers in Spanje hebben het moeilijker dan wanneer men een onderneming in België of Nederland zou hebben. In Spanje heb je immers behalve alle bijzaken die je goed moet doen in elk land, zoals de boekhouding, personeelsbeheer, financiering, verzekeringen, huur, auto, contracten, vergunningen en belastingen, ook nog te maken met de taal en de totaal andere mentaliteit en wetgeving.

Dat maakt het ondernemen in Spanje een stuk moeilijker dan in eigen land.

En dat terwijl je je als ondernemer eigenlijk bezig moet houden met de realisering van je ondernemersdoelstelling: de uitoefening en uitbouw van een goed bedrijf of praktijk.

Bedrijf in Spanje is een website van Accountnet Gestor & Accountancy Services in Villajoyosa – Alicante, een van de weinige Nederlandstalige accountants, belastingadviseurs en gestors in Spanje.

Nederlandse en Vlaamse bedrijven die zaken willen doen in Spanje kunnen veel voordeel hebben om klant te worden van Accountnet of in ieder geval een abonnement te nemen bij Spanje Help Desk, de Advies, Informatie en Hulp dienst van Accountnet.

Dit Spanje Help Desk (SHD) abonnement geeft toegang tot een volledige kennisbank over het zaken doen met Spanje en het oprichten en beheren van een bedrijf in Spanje. Daarnaast kan men met dit abonnement via de Help Desk vragen stellen en eventuele second opinions verkrijgen.

Ook staan de abonnees vele downloads ter beschikking van digitale boeken, brochures, formulieren en voorbeeld contracten op dit gebied.

Voor een overzicht van de voordelen van een abonnement bij Spanje Help Desk klikt u hier.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.